Meny

Fem for måneden: OKTOBER

Hvordan holde seg både varm og fresh når resten av verden er grå og regnfull? Med fokus på unge, nye designtalenter har vi valgt ut oss ut 5 favoritter for oktober.

    

Statement-kåpe i ull og kasjmir // Mimmi Wiger, 9 900,- HER

Vi er over gjennomsnittet fascinert av de unike plaggene til Mimmi Wiger, en ung, norsk designer som nylig ble ferdig utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo. Spesielt denne kåpen; stoffet, fargen, mønsteret! Kåpen, som er en del av Wigers avgangskolleksjon, er mønsterstrikket på maskin i en kombinasjon av 70% ull og 30% kasjmir, og har derfor verdens mykeste overflate samtidig som den er skikkelig varm. Kåpen er ikke produsert i volum, men sys av Wiger på bestilling. Du kan til og med få den sydd etter egne mål og ønsker for bare 200,- i tillegg! Se mer HER.

Chunky lenkekjede i 24k gullbelagt sølv // YOSTER, 6 252,- HER

Så enkelt, klassisk og tidløst, men fortsatt så edgy. Dette lenkjekjedet fra smykkedesigner Hila Amar og hennes merke Yoster er det perfekte eksemplet på kontemporært kvalitetsdesign, og kommer i 24k gullbelagt sølv eller sølv.  Yosters visjon er å skape skulpturelle smykker man føler seg styrket av å bære og som kan vare i generasjoner, noe dette definitivt gjør! Halskjedet er håndlaget i Tel Aviv og alle ledd i produksjonsprosessen følger strenge miljømessige krav. Yoster lager også flere fantastiske og chunky chains, øredobber og ringer med struktur og skulpturelle kvaliteter, se mer HER.

Kjole med fotoprint // Mimmi Wiger, 6 100,- HER

Dette kunstverket av en kjole er også fra den norske designeren Mimmi Wigers avgangskolleksjon. Kjolen er i bomull, stram og skulpturell i formen. Med utgangspunkt i et fotografi på en gammel kalender er kjolens print spesiallaget til hvert stykke den er sydd av, slik at det sammen danner et stort sammenhengende bilde. Perfekt til å skille seg ut i noen av alle sesongens fester og selskaper. Også denne kjolen kan spesialtilpasses etter egne mål for 200,- i tillegg, eller fås sydd i standard størrelser. Se mer HER.

Hals i merinoull // Lana Serena, 1 400,- HER

Husker du halsen fra barndommen? Dette er den eksklusive voksenversjonen av den, nytolket av den spanske designeren Lana Serena. Varmende og deilig myk i etisk merinoull fra spanske gjetere som driver transhumans, en tradisjonell praksis der gjeterne følger flokken sin og flytter den etter sesong og beiteforhold. Dette geniale lille plagget kan brukes som et smykke av ull, eller så kan du bruke det under gensere, skjorter og jakker for å gjøre det om til en høyhalser. Bruk det i stedet for et tradisjonelt skjerf! Se mer HER.

Rutete ullsett i Harris Tweed // Ingrid Pettersson, jakke 4 800,- HER/skjørt 2 300,- HER

Ingrid Pettersson er blant våre nye, norske designtalenter, og er designeren bak dette nydelige settet i ull, sydd i original rutete Harris Tweed (link til saken). Det beste med disse plaggene, synes vi, er at du kan derfor velge mellom et utall fargekombinasjoner av nydelig rutete tweed. Sjekk ut alle mulighetene HER. Den rutete ulljakken blir helt fantastisk med Petterssons små og spennende detaljer, som strikken i livet og båndene på ermene. Velg hele settet, eller bare jakken og skjørtet hver for seg. Plaggene kan spesialtilpasses etter egne mål ved behov, også her for 200,- ekstra. Se jakke HER og skjørt HER.

Hold deg oppdatert

Nei takk