Meny

Shop in Shop hos JF Curated Høst 2022

Har din bedrift lyst til ha en Shop in Shop hos JF Curated i oktober/november? Les kriterier og hvordan å søke her!

I oktober/november åpner vi hjemmet vårt og frigir vi 10kvm av butikken til et spennende konsept, som både er forankret i gode verdier og har transparens i det de gjør. Dette gjør vi både for å oppdage noe nytt selv, for å gjøre hjemmet vårt mer levende men også for å heve det. Vi aksepterer dermed ikke andre konsepter enn det som kjennes helt rett, og vil ikke for enhver pris finne en aktør hvis den rette ikke dukker opp.

 

Det vi leter etter

  • Vi leter etter et konsepter med samme verdigrunnlag som oss selv. Utover dette er vi helt åpne i forhold til hva slags bedrift det kan være.
  • Komplimenterende konsepter vil være å foretrekke framfor direkte konkurrerende, og det trengs en ekstra interessant vinkling for å ta inn et konsept som har de samme varegruppene som oss selv.
  • Du må ikke, men bør ha eksistert en stund og helst ha en eksisterende kundekrets.

 

 

Hvordan søke

  • Søknaden trenger ikke å være veldig detaljert, vær heller tydelig på hvem dere er og hva dere driver med, med linking til nett/sosiale medier etc.
  • Vi ønsker at du leverer en skisse over hvordan konseptet ditt skal se ut som en egen butikk i butikken.
  • Vi ønsker oss også tanker rundt hvordan en måneds popup skal gjennomføres for dere. Tenk igjennom praktisk gjennomføring som: skal betjenes av deg eller oss, eget kassepunkt eller kasse sammen med JF, osv. Vil dere ha eventer eller kurs, foredrag eller konferanser? Forsøk også å komme med et estimat om forventet omsetning pr måned og tanker rundt hvordan dere skal spre ordet om at dere befinner dere i Prinsensgate 6 i perioden det er snakk om.

 

Send søknad til hei@jfcurated.no og merk den «Søknad shop in shop Høst 22»

 

Vi vurderer konseptene fortløpende.

Vi håper å høre fra deg!

 

Hold deg oppdatert

Nei takk